28 September 2023
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Europe/Budapest timezone

Az Európai Unió által társfinanszírozott "A kkv-k képzése a digitális évtizedre (SME4DD)" című, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által megvalósítandó projekthez kapcsolódóan ajánlom figyelmébe a soron következő tájékoztató workshopot, melyen a közeljövőben elérhető rövidtávú képzési programok kerülnek bemutatásra.

Ezek az SME4DD projekt keretében induló képzések üzleti szempontból kulcsfontosságú ismeretek megszerzését teszik lehetővé üzleti vezetők, ágazati szakemberek és egyéb vállalati munkavállalók számára, kifejezetten a kis- és középvállalkozásokat célozva. Az Európai Unió által finanszírozott francia, olasz és svéd partnerekkel közös, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) szervezésében megvalósuló képzéseken gyakorlati esettanulmányokon és közös problémamegoldáson keresztül mutatjuk be a különböző technológiákat, pl. a blokklánc alkalmazási lehetőségeit.

Az esemény személyes részvétellel kerül lebonyolításra, így a jelenlevőknek lehetőségük lesz közvetlenül a szervezőknek feltenni kérdéseiket.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük segítse munkánkat! A projektben az itt elérhető kérdőív segítségével térképezzük fel az EU országaiban a vállalkozások mesterséges intelligenciához, blokklánchoz és kiberbiztonsághoz való viszonyát, az ezekkel kapcsolatos tudásukat és igényeiket.

A kérdésekre kapott válaszok hangsúlyos szerepet játszanak a tanfolyamok tartalmának a tanulási célokhoz kapcsolódó kialakításában

 

Starts
Ends
Europe/Budapest
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
IB023 tanácsterem
BME I épület, 1117 Budapest, Magyar tudósok krt.2. A Tüskecsarnok épületével szemben található az I épület. A terem a földszinten, a jobb oldalon a folyosó végén található.
Go to map