6 December 2021
Europe/Budapest timezone

A szuperszámítógépek (HPC – High Performance Computing) piaca világszerte óriási fejlődés alatt áll, ami nemcsak az akadémiai szektornak ad kitörési pontot ad egy-egy tudományág fejlődésében, hanem a piaci szereplőknek is hasznos. A HPC alapot teremt a jövő digitális hosszútávú fejlődéséhez, éppen ezért megismerése elengedhetetlen a digitalizáció szolgálatában dolgozó szakemberek számára.

A Pannon Egyetem védnöksége alatt megrendezésre kerülő workshop keretében, a potenciális felhasználóként érdeklődő hallgatók, kutatók és piaci szereplők részére naprakész információkat osztunk meg a HPC-ről, a felhasználói tapasztalatokról és a felhasználási lehetőségekről. A workshop-ra történő regisztrációt követően, minden jelentkező számára hozzáférhetővé teszünk egy online információs anyagot (tansegédletet), a szakértőink pedig a december 6-i eseményen szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az esemény fővédnöke:
Dr. Németh István PhD, a Pannon Egyetem stratégiai rektorhelyettese és a Zalaegerszegi Egyetemi Központ főigazgatója

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pandémiás helyzet súlyosbodása miatt rendezvényünket az online térben fogjuk megtartani, melyre a lenti linken tudnak csatlakozni:

https://pxp.kifu.hu/webapp/#/?conference=003655123426

Tárgyalótermi eszközről:  003655123426@vvc.niif.hu vagy telefonról: 003655123426

A rendezvény programja véglegesítés alatt, a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Starts
Ends
Europe/Budapest
Link: https://pxp.kifu.hu/webapp/#/?conference=003655123426