25 April 2022
Europe/Budapest timezone

Az esemény keretében szakmai egyeztetést szeretnénk kezdeményezni a KIFÜ HPC képzési tervéről. A workshop célja a HPC kompetencia fejlesztési tapasztalatok és módszerek összegyűjtése, a HPC-vel kapcsolatos ismeretek oktatásával kapcsolatos technikák és bevált tanulási útvonalak feltérképezése. A workshopon az osztrák és a cseh HPC Kompetencia Központ munkatársai is részt vesznek és megosztják velünk a képzésekkel kapcsolatos tapasztalataikat.

Fontosnak tartjuk, hogy a HPC tudásanyag hangsúlyosabban is megjelenjen az informatikai felsőoktatási intézmények képzéseiben, ennek lehetséges módjairól is szeretnénk beszélgetni a résztvevőkkel.

A workshopot az online térben fogjuk megtartani, melyre a lenti linken tudnak csatlakozni:

https://pxp.kifu.hu/webapp/#/?conference=003655121972

Vendég pin: 73847

A rendezvény programja véglegesítés alatt, a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

In this event, we would like to initiate a professional discussion on the HPC training plan of the Hungarian NCC (KIFÜ). The aim of the workshop is to gather experiences and methods for HPC competence development, to identify techniques and best learning paths for teaching HPC-related skills. Staff from the Austrian and Czech HPC Competence Centres will also participate in the workshop and share their training experiences.

We think it is important that HPC knowledge is more prominently included in the training of higher education institutions in the field of IT and we would like to discuss possible ways to do this with the participants.

The workshop will be held ONLINE, you can join by clicking on the link below:

https://pxp.kifu.hu/webapp/#/?conference=003655121972

Guest pin: 73847

The event is free of charge, please make sure you register by clicking the button below!

Starts
Ends
Europe/Budapest