25 February 2022
Europe/Budapest timezone

A szuperszámítógépek (HPC – High Performance Computing) piaca világszerte óriási fejlődés alatt áll, ami nemcsak az akadémiai szektornak ad kitörési pontot ad egy-egy tudományág fejlődésében, hanem a piaci szereplőknek is hasznos. A HPC alapot teremt a jövő digitális hosszútávú fejlődéséhez, éppen ezért megismerése elengedhetetlen a digitalizáció szolgálatában dolgozó szakemberek számára.

A KIFÜ HPC Kompetencia Központ és a Debreceni Egyetem HPC Központ közös szervezésében megvalósuló workshop keretében, a potenciális felhasználóként érdeklődő hallgatók, kutatók és piaci szereplők részére naprakész információkat osztunk meg a HPC-ről, a felhasználói tapasztalatokról és a felhasználási lehetőségekről. A workshop-ra történő regisztrációt követően, minden jelentkező számára hozzáférhetővé teszünk egy online információs anyagot (tansegédletet), a szakértőink pedig a február 25-i eseményen szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pandémiás helyzet súlyosbodása miatt rendezvényünket az online térben fogjuk megtartani, melyre a regisztráltak a lenti linken tudnak csatlakozni:

https://pxp.kifu.hu/webapp/?conference=003655123782

Behívószám: 003655123782

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezők száma elérte a maximális létszámot.

A további érdeklődők az alábbi stream csatornán tudják élőben követni a workshop-ot:

https://mcu.niif.hu/live/play/15-12330-3782

A rendezvény programja véglegesítés alatt, a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Starts
Ends
Europe/Budapest
Surveys
There is an open survey.